Wednesday, January 18, 2012

Frustration

Aku baru tau macam mana dia sebenarnya dengan partner dia. Tiba-tiba aku teringat semua benda yang pernah dia bagitau aku dulu. And aku tertanya betul ke semua benda yang dia bagitau aku dulu? Betul ke semuanya? Atau semua tu adalah untuk menyedapkan hati aku? Aku tau dia tau aku macam mana and adakah semua yang dia cakap tu untuk buat aku ok. Just untuk ambil hati aku. Frust bila aku dapat tau benda tu semua. Mungkin aku tak patut percaya orang sangat. Bila aku percaya, macam ni pulak the ending.



Birthday celebration invitation

Semalam ada students ajak pegi celebrate her friend's birthday. Hesitated at the beginning tapi bila she insisted, pegi jugaklah. Her friend is also my student, named Mustaqim. So we went to Times Square to celebrate but not really celebrate pun. Teman birthday boy jalan-jalan je. So this is one of the videos taken yesterday. Lawak students aku ni. Tah ape2 aje la diorang buat haha. Mehla tengok same-same perangai budak-budak  ni :D



video